VIDEO Caz incredibil la Caransebes – O femeie cu pansamentul imputit pe un picior

Actualitate

UPDATE ora 23: Cu toate insisențele noastre, nu am reușit sa o contactăm pe doamna Simona Mariana Hrusca. Si nici la mesaje nu ne-a răspuns. Ne-am deplasat la Caransebeș, dar nu ni s-a permis accesul in spital. Purtatorul de cuvant al institutiei, Alin Simeria, ne-a transmis telefonic că este vorba de o femeie de 70 de ani ce a ajuns in 14 iulie la spital- un caz mai dificil cu hemoglobina foarte scăzută și hemoragie puternică dintr-un ulcer varicos la piciorul drept. Organismul femeii nu raspunde la tratament din cauza hemoglobinei scazute și nu poate fi operată. Zilnic i se face cel puțin o transfuzie sanvină, dar hemoragia este de neoprit.

Referitor la acuzatiile privind neglijența asistentelor, pr-ul Alin Simeria spune ca femeii i s-a aplicat tratamentul corect si ingrijirile necesare intr-un astfel de caz.

Cu toate acestea, fiica femeii si ceilalti bolnavi din salon, spun că sunt mulțumiți de medicul curant, dar assistentele medicale nu ăși fac datoria. Femeii nu i s-ar mai fi schimbat pansamentele de vineri de cand a plecat medicul acasă. Efectiv, bătrâna a fost ignorata de asistente și personalul medical, iar în salon miroase urât, lucru ce se poate auzi și pe materialul filmat.

Imagini terifiante trimise de o cititoare: o femeie pe un pat de spital la Caransebeș cu un picior înfăşurat în cârpe. Se vede că are o rană imensă la picior. Carpele sunt impregnate cu sânge şi secreții purulente iar ceilalţi bolnavi se plâng că deja pute tot salonul. Doamna Simona Mariana Hrusca din caransebeş, ne-a trimis pe adresa redacţiei şi a postat pe pagina noastră de fb https://www.facebook.com/groups/526896630683194/ un filmuleţ în care arata condiţiile în care mama dânsei este tratată în Spitalul Municipal din Caransebeş. Iată ce spune doamna Simona Mariana Hrusca în postarea dânsei: ,, Mama mea este pacientă la spitalul din caransebeş aşa este tratată nu a fost schimbată la picior de vineri de cd am internat-o doamnele asistente cum vi se pare acest tratament…”

O echipă www.infocs.ro şi Antena3 a plecat deja la Caransebeş pentru a vedea exact despre ce este vorba.
Vom reveni – Ştire în lucru.

Comments

comments

Powered by Facebook Comments