UPDATE VIDEO EXCLUSIV La Resita, o mama si-a pus fiica sa fure un portofel cu 1400 de euro

Actualitate

UPDATE ORA 18 – CU AJUTORUL CITITORILOR WWW.INFOCS.RO, HOATA A FOST PRINSA. ASUPRA EI AU FOST GASITI DOAR 800 DE EURO SI 800 DE LEI. CU RESTUL BANILOR NU VREA SA SPUNA CE A FACUT. PORTOFELUL CU ACTE L-A ARUNCAT LA GUNOI. PAGUBASUL AJUTAT DE PRIETENI SI IMPREUNA CU POLITISTII, AU SCOTOCIT PRIN PUBELE, DAR LA ORA 21 NU AVEAU NICI UN REZULTAT. VOM REVENI CU AMANUNTE. S-a întâmplat azi la Reșița, în mijlocul orașului. O femeie se afla într-un magazin din zona Complexului Henn împreună cu fiica sa. La un moment dat, a observat un bărbat care a făcut foarte multe cumpărături și care a plătit pentru ele câteva sute de lei. Omul și-a pus portofelul pe pult și luat de valul cumpărăturilor, l-a uitat acolo pentru câteva minute.

Amănuntul acesta a fost văzut de femeia ce se afla în magazin și care s-a gândit să profite de situație. Aceasta s-a folosit de fiica sa pe care a pus-o să fure portofelul după care a ieșit din magazin.

Totul s-a întâmplat la ora 14 şi 32 de minute. Bărbatul este venit acasă de sărbători și este cetățean austriac. În portofel se aflau toate actele bărbatului, cardurile de sănătate şi bancare plus suma de 800 de lei și 1400 de euro. Realizând ce s-a întâmplat, omul a fost ajutat de către conducerea magazinului care i-a pus la dispoziţie înregistrările de pe camerele de supraveghere din magazin. Acolo se vede cu lux de amănunte toată manevra hoațelor.

Cu toate că este vorba de o sumă mare de bani, omul are nevoie în primul rând de actele de identitate. El face un apel la cei ce recunosc hoatele să dea o mână de ajutor pentru identificarea acestora. Poate fi apleat la telefon 0764 654 299. De primă necesitate îi sunt actele fiindcă în 2 ianuarie trebuie să fie la muncă în Austria. Omul oferă o recompensă celor ce îi pot da o mână de ajutor pentru recuperarea portofelului cu acte, în primul rând.

Comments

comments

Powered by Facebook Comments