VIDEO Expozitie speciala cu lucrari din toata tara la Resita

Cultural

La Muzeul Banatului Montan din Reşita a fost deschisă o expoziţie specială, cu lucrări artistico-plastice realizate de copii cu dizabilităţi din întreaga ţara. Expoziţia face parte din proiectul inter-regional „România e şi ţara mea!”, derulat de Centrul Şcolar de Educaţie Incluziva „Primăvară” din Reşita.

Centrul Şcolar de Educaţie Incluziva „Primăvară” din Reşita a organizat cea de-a V-a ediţie a Vernisajului „1 Decembrie-Ziua Unităţii Naţionale”, expoziţie cu lucrări artistico-plastice prezentată în cadrul Proiectului „România e și ţara mea!”. Cu această ocazie, au fost premiate lucrările realizate de către elevi şi preşcolari din cadrul învăţământului special şi special integrat din întreaga ţară şi care au fost declarate câştigătoare, în funcţie de cele 3 secţiuni dedicate tematicii naţionale: pictura/desen, colaj şi macheta.

Expoziţia va putea fi vizitată până pe 8 decembrie. parteneri în acest proiect au fost Inspectoratul Şcolar Judeţean Caraş-Severin, Casa Copului Didactic Caraş-Severin, Palatul Copiilor Reşita, Muzeul Banatului Montan din Reşita şi Asociaţia „Pentru Copiii Primăverii”.

Comments

comments

Powered by Facebook Comments