Competiția de Descarcerare şi de Acordare a Primului Ajutor Calificat, faza județeană la ISU Semenic VIDEO

La sediul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „SEMENIC” al judeţului Caraș-Severin a avut loc Competiția de Descarcerare şi de Acordare a Primului Ajutor Calificat, faza județeană. La competiție au participat patru echipaje de la Detaşamentele de Pompieri Reșița și Caransebeș, precum și Secțiile de Pompieri Oravița și Moldova Nouă.

Evenimentul a fost onorat de prezența Adinei Radici, subprefect al județului Caraș Severin. Competiția a fost deschisă publicului, iar printre spectatorii entuziaști s-au numărat și mulți copii, care au urmărit cu fascinație și admirație eforturile și abilitățile echipelor participante.

Competiția a fost o adevărată provocare pentru cele patru echipaje, iar în urma evaluărilor, clasamentul este următorul:

Locul I – Detașamentul de Pompieri Caransebeș;
Locul ÎI – Detașamentul de Pompieri Reșița;
Locul III – Secția de Pompieri Oravița;
Locul IV – Secția de Pompieri Moldova Nouă.

Locul I – Detașamentul de Pompieri Caransebeș;
Locul ÎI – Detașamentul de Pompieri Reșița;
Locul III – Secția de Pompieri Moldova Nouă;
Locul IV – Secția de Pompieri Oravița.

– plt. Adj. Davidescu Sergiu – Detașamentul de Pompieri Caransebeș.

̆ ̆ ̦ – Detașamentul de Pompieri Reșița.

̆ ̆ – Detașamentul de Pompieri Caransebeș.

Felicitări tuturor participanţilor și mult succes echipei câștigătoare din cadrul Detașamentului de Pompieri Caransebeș. Aceasta va reprezenta Inspectoratul la Competiția de Descarcerare și de Acordare a Primului Ajutor Calificat, faza zonală, care va avea loc în municipiul Caransebeș, în perioada 27-29 mai.

Comentarii

comentarii