100 de ani de viață – Un secol de bucurii și întâmplări pentru muma Elena Vrabete din Pătaș VIDEO

Elena Vrabete, o femeie din comuna Prigor – sat Pătaș, a împlinit pe 2 Martie 2021, o sută de ani de viață. Bunicuța a fost sărbătorită, marți, de autorităţi și familie, în curtea casei sale. Femeia spune că secretul longevității sale este viața în natură, mersul pe jos, mai ales pe dealurile satului acolo unde are coliba și livezile, hrana sănătoasă, produsă în familie, armonia în familie, dar mai presus de toate, voia Domnului.

În cadrul momentului festiv, primarul comunei Prigor, Simona Miclău, i-a înmânat femeii o diploma aniversă, flori și un tort festiv. 2 Martie 2021, a devenit o zi însemnată în calendarul comunei Prigor, sat Pătaș. Este vorba de 100 de ani de viață adunați, cu bucurii și cu tristeți, de către muma Elena Vrabete.

,,Încărcați de emoție și bucurie am deschis și noi, reprezentanții comunei Prigor, poarta sărbătoritei. Muma Elena, o femeie extrem de înțeleaptă și cu credință în Dumnezeu, trăieşte alături de copiii, nepoţii şi strănepoţii săi, aici în localitate, într-o adevărată oază de linişte şi armonie. Din spusele bătrânei, secretul longevităţii sale este viața în natură, pe dealurile satului, hrana sănătoasă, produsă în gospodărie, armonia din familie, dar mai presus de toate Voia Domnului. Multă sănătate și o viață precum Voia Domnului!” spune primarul comunei Prigor, Simona Miclău.

Comentarii

comentarii