12.625 de pachete cu pastă de dinți, detergent, săpun lichid, periuțe de dinți distribuite în județ

12.625 de pachete cu pastă de dinți, detergent, săpun lichid, periuțe de dinți. La nivelul de județului Caraș-Severin, în perioada 25-27 ianuarie 2021, s-a desfășurat sub coordonarea Instituției Prefectului, distribuția pachetelor cu produse de igienă aferente Programului Operațional Ajutorarea Persoanelor Defavorizate – POAD, program al Uniunii Europene derulat prin intermediul Guvernului României, prin Autoritatea de Management care este Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene.

          În judeţul nostru s-au distribuit de 12.625 de pachete care conţin produse de igienă: pastă de dinți, detergent, săpun lichid, periuțe de dinți, etc.

Beneficiarii finali sunt:

  • persoanele singure cărora le este stabilit, prin dispoziţie scrisă a primarului, dreptul la un venit minim garantat;
  • familiile beneficiare de alocaţie pentru susţinerea familiei 
  • persoanele/familiile aflate temporar în situaţii critice de viaţă
  • persoanele cu handicap grav și accentuat
  • persoanele aflate în așezări informale.
  •  

12.625 de pachete cu pastă de dinți, detergent, săpun lichid, periuțe de dinți. Distribuția în fiecare localitate se realizează în termen de 45 de zile calendaristice de la recepţia produselor către beneficiarii finali din categoriile venit minim garantat și alocaţie pentru susţinerea familiei și în continuare în termen de 15 zile calendaristice către celelalte categorii, conform prevederilor stabilite prin OUG nr.84/2020.

Comentarii

comentarii

One thought on “12.625 de pachete cu pastă de dinți, detergent, săpun lichid, periuțe de dinți distribuite în județ

Comentariile sunt închise.