130.000 de euro pentru funicularul ce poate deveni o atractie a orasului VIDEO

Proiectul primarului Ioan Popa privind funicularul merge mai departe. După o muncă de lămurire ce a durat mai bine de jumătate de oră, edilul Reşiţei a reuşit să îi convingă pe aleşii locali să voteze achiziţionarea funicularului.
După o jumătate de oră de explicaţii în care au fost puse pe tapet toate planurile de rezervă în ceea ce primeşte funicularul, consilierii locali ai Reşiţei au aprobat achiziţionarea celor 500 m liniari de funicular care străbat centrul Resitei. Achiziţia se va face prin compensarea dărilor pe care proprietarul actual al structurii le are către administraţia locală reşiţeana.

Viziunea de modernizare a funicularului propusă este unică în Europa şi presupune crearea unei alei pietonale suspendate, amenajarea unui punct de bungee jumping, o tiroliană şi a unor restaurante. Termenul de depunere al eventualului proiect este februarie 2019.

Tinerii consideră proiectul primăriei unul foarte interesant care cu siguranţă ar face reşiţa mai atractivă. Construcția a fost evaluată de către o firmă la valoarea de 129 567 euro.

Comentarii

comentarii