130 de litri de de alcool confiscaţi de poliţiştii de frontieră

Poliţiştii de frontieră cărăşeni au confiscat cantitatea de 130 de litri băutură spirtoasă distilată pe care un cetăţean român o transporta într-un autoturism, fără a deţine documente legale de provenienţă.

Ieri , în jurul orelor 20.30, un echipaj al poliţiştilor de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Naidăş- I.T.P.F. Timişoara, aflat în misiune, a oprit pentru control pe comunicaţia Oraviţa-Moldova-Veche un autoturism marca Volkswagen, condus de G.C. în vârstă de 33 de ani cu domiciliul pe raza judeţului Caraş-Severin.

În urma controlului efectuat asupra autoturismului , poliţiştii de frontieră au descoperit , în interiorul maşinii cantitatea de 130 litri băutură spirtoasă distilată pentru care bărbatul nu deţinea documente de provenienţă.

Bărbatul a declarat poliţiştilor de frontieră că alcoolul a fost produsă în gospodăria proprie şi era destinat vânzării.

Persoana în cauză a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 500 de lei iar cantitatea de alcool în valoare de 1040 de lei a fost ridicată în vederea confiscării.

PURTĂTOR DE CUVANT S.T.P.F. CARAS SEVERIN
Comisar de poliţie Brăilă Amina

Comentarii

comentarii