139 de sancțiuni în valoare de 429.000 lei aplicate de politisti intr-o singura zi

139 de sancțiuni în valoare de 429.000 lei. Polițiștii cărășeni continuă să acționeze integrat, împreună cu celelalte structuri teritoriale cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice, pentru impunerea normelor legale în timpul stării de urgență prin verificarea persoanelor și societăților comerciale, fluidizarea traficului rutier și escortarea autovehiculelor care tranzitează județul nostru cu persoane care revin din afara granițelor țării.

În ziua de 5 aprilie a.c., 368 de polițiști, jandarmi, politisti locali și militari au desfășurat 71 de misiuni specifice în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID – 19 și au acționat pentru menținerea ordinii și liniștii publice în județ.

În ceea ce privește sancțiunile contravenționale, în cursul zilei de ieri, 5 aprilie, au fost aplicate 139 de sancțiuni în valoare de 429.000 lei, pentru nerespectarea măsurilor privind restricționarea circulației.

În perioada de referință, au fost conduse 20 de persoane în centrele de carantină și au fost verificate 732 de persoane cu privire la respectarea măsurilor de izolare/carantină.

De asemenea, 8 societăți comerciale/persoane fizice autorizate au fost verificate cu privire la respectarea interdicțiilor stabilite pe perioada stării de urgență.

139 de sancțiuni în valoare de 429.000 lei. Vă rugăm să rămâneți în casă, pentru siguranța dumneavoastră și a celor dragi!

Comentarii

comentarii