148 persoane au participat la Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți organizată la Reșița VIDEO

Agenţia Județeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Caraș-Severin a organizat Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți, la sala Campus Caffe a Centrului Universitar al Universității Babeș Bolyai din Reșița.

Din cei 44 de agenți economici contactați, 16 au participat la Bursă, oferind un număr de 160 locuri de muncă vacante, în domenii variate, predominând cele din domeniul confecțiilor și construcțiilor. Persoanele cu studii superioare au avut la dispozitie 10 locuri de muncă de inginer de diferite specializări, responsabil de mediu, proiectant inginer mecanic și funcționar în activități comerciale, iar persoanele fără calificare au avut la dispoziție  locuri de muncă de muncitor necalificat în industria confecțiilor, manipulant mărfuri și muncitor necalificat la asamblarea, montarea pieselor.

La Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți au participat un număr de 148 persoane aflate în căutarea unui loc de muncă, 25 dintre acestea fiind absolvenți. Ca urmare a interacțiunii directe dintre șomeri și angajatori, 19 absolvenți au fost programați pentru a participa la interviuri la sediile firmelor și 3 persoane au reușit să se angajeze în meseriile de operator introducere și validare date  și  agent securitate.

Mulțumim atât agenților economici care au dat curs invitației noastre, cât și reprezentanților Centrului Militar Județean Caraș-Severin, ai Inspectoratului Județean de Jandarmi „GL. BG. Vasile Zorzor” Caraș-Severin, ai Direcției de Asistență Socială din cadrul Primăriei Reșița, precum și d-lui Ioan Dragomir, Prefectul Județului Caraș-Severin, care ne-au onorat cu prezența la Bursă.

Locurile de muncă rămase vacante în urma Bursei vor putea fi consultate la sediul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă din Reşiţa, str. Traian Lalescu nr 17, unde vor fi emise repartiţii persoanelor ce întrunesc condiţiile impuse de angajatori.

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Caraş-Severin

Comentarii

comentarii