15 familii au primit alimente si daruri de la crestinii stransi in jurul Bisericii Greco-Catolice din Doman

15 familii au primit alimente si daruri de la crestinii stransi in jurul Bisericii Greco-Catolice din Doman. În condiții de igienă sporită, Asociația Generală a Românilor Uniți, Greco – Catolici Reșița în colaborare cu Parohia Română Unită, Greco-Catolică Doman, au inițiat în perioada Sfintelor Sărbători Pascale, Campania Umanitară „Împreună pentru a alina suferința.”


Prin acest proiect au fost sprijinite cu alimente, dulciuri, îmbrăcăminte, încălțăminte, 15 familii defavorizate de pe raza Municipiului Reșița și împrejurimi.


Fiecare pachet a conținut crenvurști, salam vară, salam vară extra, pateu, cârnați, kaiser, ulei, făină, zahăr, orez, mălai, paste, turtă dulce, ciocolată, măști.


De asemenea, familiile cu mai mulți copii au primit și îmbrăcăminte, lenjerii de pat, perdele, încălțăminte. Familiile sprijinite în această campanie umanitară se confruntă periodic cu riscul excluderii si al marginalizării sociale. De aceea, a fost important pentru întreaga echipă AGRU Reșița, ca odată cu sprijinirea materială acestor familii, să încercăm ca să căutăm soluții pentru problemele cu care se confruntă.


Totodată, odată cu noile reglementări legale din Ordonanța Militară nr 1/ 18 martie 2020, reprezentanții AGRU Reșița au sprijinit persoanele singure, prin efectuarea cumpărăturilor, plata utilităților, transport la medic, cumpărături medicamente.


Mulțumim tuturor pentru sprijinul material și spiritual oferit în aceste săptămâni!
Un gând de mulțumire îndreptăm către:

Firma C+C Reșița Doamna Cocora
Firma Lisiprod – Doamna Șeicaru
Banat TV – Vali Hora
Radio Reșița – Gerhard Chwoika
InfoCS Vali Popovici
Fam. Lăpădat Geta Lapadat
Fam. Rusu Mari
Fam. Lucian Emanuel Pauly
Fam. Botos Lavinia

Toate să fie spre lauda și mărirea lui Dumnezeu!
Sărbători binecuvântate!
Cristos a înviat!

Mihele Bogdan Andrei

Comentarii

comentarii