Luptatorii resiteni la ceas de bilant – 35 de medalii VIDEO

Luptatorii resiteni la ceas de bilant – 35 de medalii. 35 de medalii dintre care 13 de aur, 7 de argint și 15 de bronz la toate categoriile de vârstă. Acesta este bilanțul luptelor reșițene în anul pandemiei. Florin Dinţă, preşedintele Asociaţiei Judeţene de Lupte Caraş-Severin se declară mulțumit de evoluția sportivilor într-un an în care totul a fost dat peste cap.


Deși pregătirea luptătorilor reșițeni a fost una deficitară din cauza incertitudinilor și restricțiilor cauzqate de COVID-19, luptătorii reșițeni au îmbogățit palmaresul clubului. Astfel atât atât la individual cadeţi, juniori şi seniori cât şi în competiţiile pe echipe sportivii au făcut față cu brio și s-au întors acasă cu, 13 medalii de aur, 7 de argint şi 15 de bronz. Două medalii de argint şi una de bronz au fost cucerite în competiţiile echipelor.

„Dacă vrem să privim partea plină a paharului, acest an al pandemiei a fost destul de bun pentru luptele reșițene, ținând cont că am reușit să avem competiții la toate nivelurile de vârstă, vorbim aici de juniori mici, cadeți, juniori U23 și seniori. Reșițenii s-au comportat destul de bine, am reușit la toate nivelurile de vârstă să avem campioni naționali, am participat atât la cadeți, cât și la juniori şi seniori cu echipele și am reușit să fim în primele trei la nivel național. Echipa de cadeți a devenit vicecampioană națională, cea de juniori la fel, iar cea de seniori a obținut un loc 3 pe țară. La individual, la cadeți, îl pot menţiona pe campionul naţional Andrei Bărbulescu, la juniori îi avem pe Erich Loidl și Florin Gafton, de asemenea ambii campioni naționali, iar la seniori au devenit campioni în 2020 Vlad Caraș și Filip Marin”, a precizat Florin Dinţă.

Luptatorii resiteni la ceas de bilant – 35 de medalii. Din ianuarie, colectivul tehnic va fi completat de fostul luptător reşiţean Mihai Turculeanu, care a ales antrenoratul după o carieră sportivă de succes.

Comentarii

comentarii