Incendiu violent cu degajare mare de fum la un centru de recuperare tip REMAT din Bocșa, aflat lângă blocurile de locuințe VIDEO

Un incendiu a izbucnit  în curtea unui operator economic tip REMAT din domeniul colectării deșeurilor, în orașul Bocșa. Centrul se află la aproximativ 50 de metrii de mai multe blocuri de locuințe.


Fiindcă angajații nu au reușit să stingă flăcările și incendiul s-a extins devenind tot mai violent, s-a cerut ajutor la 112. La locul incendiului au intervenit pompierii de la SAVSU Bocșa și 3 echipaje de pompieri militari de la ISU Semenic, Detașamentul Reșița.


Ajunsă prima la intervenție, o autopompă a pompierilor militari  nu a  putut fi folosită fiindcă …..într-un oraș ca Bocșa, în zona respective, nu există hidranți. Au ars câteva tone de material plastic, iar fumul degajat s-a putut vedea de la câțiva km. Din fericire, curenții de aer au purtat norul toxic spre câmp și peste oraș. După câteva ore de luptă cu flăcările, focul a fost localizat și mai apoi stins de către pompieri.
Nu sunt înregistrate victime. Două persoane (angajați), au fost evacuate din spațiile administrative cu ajutorul SVSU Bocșa, în interior nu se mai află alte persoane.

Comentarii

comentarii