„AUR, SMIRNĂ ȘI TĂMÂIE”, ÎN GLAS DE COLIND, ADUSE ASTĂZI, ÎN INIMILE POLIȚIȘTILOR CĂRĂȘENI DE CORUL EPISCOPIEI CARANSEBEȘULUI VIDEO

Cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Lucian, Episcopul Caransebeșului, am avut bucuria de a-i avea astăzi, drept oaspeți, la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin, pe membrii Corului Episcopiei Caransebeșului, însoțit de o delegație condusă de părintele consilier Gabriel Gozman-Pop, împreună cu părintele inspector Mihai Ciucur și cu părintele protopop Gheorghe Șuveți.

Cu câteva zile înainte de Sfânta Sărbătoare de Crăciun, distinșii colindători au continuat tradiția românească și au adus glasul Sfintei Evanghelii și al Sfintei Biserici în „casa” noastră, a polițiștilor din Caraș-Severin, prin tradiționalele colinde interpretate cu multă emoție și bucurie, îmbrăcându-ne astfel sufletele în veșminte de sărbătoare.

La final am cântat împreună „O, ce veste minunată!” și toți colindătorii au fost răsplătiți cu daruri după datina străbună, atât din partea oaspeților, cât și a gazdelor.

,,Le mulțumim pentru dragostea cu care au făcut să răsune glasul colindului, cântare sfântă, plină de emoție și evlavie, și le dorim tuturor sărbători binecuvântate, cu pace și bucurie” a transmis comisarul Alina Boeru, purtător de cuvânt al IPJ Caraș Severin. .

Comentarii

comentarii