250 de ani de industrie la Resita – Reșița redescoperită prin vederile de epoca – Lansare de albume foto VIDEO

sunt cele două albume lansate de Casa de Cultură Studențească din Reșița. Acțiunea marchează pe deoparte momentul aniversar al municipiului de pe Bârzava și pe de altă parte începutul Studențiadei.

Sala Multimedia a Centrului Universita UBB Reșița a găzduit lansarea albumelor 250 de ani de industrie la Reșița și Reșița prin vederi de epocă publicate de casa de Cultură Studențească din Reșița.

Primul prezintă industria reșițeană în perioada 1771-2021. Iar cel de-al doilea album ce conţine o selecţie de vederi aparținând lui Mogdan Andrei Mihele ce prezintă oraşul Reşiţa în perioada 1900-1960.

Lansarea celor două albume a marcat debutul „Studențiadei”, ce reunește o serie de activități, recreative, sportive, culturale și creative dedicate studenților.

„Studențiada” este organizată de Casa de Cultură Studențească din Reșița, împreună cu Liga Studenților și Centrul Universitar UBB din Reșița și Muzeul Cineastului Amator.  

Comentarii

comentarii

One thought on “250 de ani de industrie la Resita – Reșița redescoperită prin vederile de epoca – Lansare de albume foto VIDEO

Comments are closed.