3 Morti in urma unui grav accident rutier pe DN6 langa Ilova

Azi, în jurul orei 13.30, a avut loc un accident rutier pe D.N.6, între localitățile Slatina Timiș și Ilova. În urma accidentului, trei persoane au decedat, una este rănită grav iar o alta este rănită ușor.

 Din primele cercetări efectuate la fața locului, polițiștii au stabilit că un bărbat de 65 de ani, din Armeniș, a condus un autoturism pe D.N.6, dinspre Caransebeș spre Orșova. La km 436 m, acesta nu s-ar fi asigurat corespunzător la efectuarea unei depășiri multiple și a intrat în coliziune frontală cu o autoutilitară condusă de un bărbat de 45 de ani, din Mehedinți.

În urma accidentului a rezultat decesul conducătorului autoturismului și a altor 2 pasageri în autoturismul condus de acesta. Un alt pasager în același autoturism a fost rănit grav, fiind transportat pentru îngrijiri medicale la spitalul din Caransebeș. Conducătorul autoutilitarei a suferit răni ușoare. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Traficul a fost blocat pe ambele sensuri de mers timp de aproximativ 30 de minute, la această oră circulându-se dirijat pe un sens.

Forțele Detașamentului de Pompieri Caransebeș și ale Serviciului de Ambulanță Județean s-au deplasat de urgență la fața locului cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială operativă și trei ambulanțe.

În accident au fost implicate în total 5 persoane. Din nefericire, trei din cele patru persoane din autoturism au fost declarate decedate de către personalul Serviciului de Ambulanță Județean, iar cea de-a patra persoană din autoturism și șoferul autoutilitarei au fost transportați la spital.

Comentarii

comentarii