30 de ani de jurnalism liber în județul Caraș-Severin VIDEO

Cei 30 de ani de jurnalism liber în județul Caraș-Severin au fost sărbătoriți astăzi în sala de Ședințe a Consiliului Județean caraș-Severin. Jurnaliști de ieri și de astăzi au vorbit despre modul în care a evoluat presa din 89 până în prezent.

La Palatul Administrativ ziariști, gazetari, jurnaliști de ieri și astăzi din toate tipurile de media au marcat împlinirea a 30 de ani de jurnalism liber în județul Caraș-Severin. Întâlnirea de breaslă a presupus destăinuiri și repere, momente cheiei ale evoluției jurnalismului cărășan, de la primele ziare libere apărute după revoluție până la peisajul actual al presei în care componenta online are un rol bine conturat.
În cadrul evenimentului au fost oferite diplome tuturor celor care au lucrat și lucrează în presa cărășană. De asemenea despre evoluția și problemele cu care se confrunta mass-media actuală au vorbit Ghoerghe Jurma, Nicolae Sârbu și Petru Buzzi care a dat și câteva sfaturi celor care lucrează astăzi în presă.
Acțiunea continuat cu prezentarea cărții: „Panorama presei din Caraș-Severin”, autor Gheorghe Jurma, apărută la Editura TIM, Reșița, 2018.

Comentarii

comentarii