35 De ani de activitate de badminton la Bocsa

Pentru a oferi un sprijin tinerilor care vor să practice unul dintre sporturile olimpice cele mai spectaculoase, badmintonul, societatea S.C. Syonic S.R.L din Timişoara, cu acordul Federaţiei Române de Badminton, organizează Syonic Badminton Cup, rezervată copiilor din categoriile U9 și U11 din județele Arad, Caraș Severin, Hunedoara și Timiș, și care constă în 4 reuniuni, dintre care prima a avut loc la Arad iar următoarele, pe durata toamnei, la Bocșa, Deva și Timișoara.

Astfel, oraşul Bocşa, una din localităţile cu tradiţie în badmintonul românesc, a fost cuprinsă în această competiţie, care se doreşte a fi şi o bază de selecţie a tinerilor sportivi pentru practicarea acestui sport în Banat, de unde a şi plecat în toată ţara.

Sâmbătă. 17.10.2015, începând cu orele 10,00 la Sala de sport situată în cartierul‘‘Nufărul‘‘- Aleea Ioan Marcu- din Bocşa va avea loc întrecerea sportivă de badminton la care şi-au anunţat prezenţa peste 40 copii din judeţele Timiş, Arad, Hunedoara şi Caraş-Severin.

Evenimentul marchează de asemenea şi împlinirea a 35 de ani de activitate a secţiei de badminton din Bocşa, iar cei care sprijină evenimentul sportiv desfăşurat în localitatea noastră, adică Primăria oraşului Bocşa, Consiliul Local Bocşa şi Casa Orăşenească de Cultură, invită iubitorii şi susţinătorii sportului şi sportivilor care-l practică să participe în număr cât mai mare, intrarea la acest eveniment fiind liberă!

Vă aşteptăm cu drag la evenimentul sportiv al bocşenilor pentru a încuraja tinerii bocşeni şi ceilalţi competitori, dar şi pentru a sărbătorii cei 35 de ani de activitate a secţiei de badminton.

Ioan LIUŢ – Şef Serviciu Casa Orăşenească de Cultură Bocşa

Comentarii

comentarii