4 victime și sute de elevi de la Liceul Teoretic „Traian Vuia” din Reșița evacuați – Exercițiu ISU VIDEO

4 victime și sute de elevi de la Liceul Teoretic „Traian Vuia” din Reșița au fost evacuați în urma unui cutremur ce a avut loc în Banatul montan. Din fericire, totul a făcut parte dintr-un scenariu al unui exercițiu, privind riscul la seism, desfășurat de pompierii cărășeni.7 autospeciale şi 18 angajați ai detașamentului de pompieri din Reșița au intervenit de urgență la Liceul Teoretic Traian Vuia din municipiul de pe Bârzava care a fost grav afectat de un cutremur, 4 persoane au rămas blocate în clădirea unității de învățământ și au avut nevoie de intervenția pompierilor militari. Toate acestea au făcut parte din scenariul exerciţiului desfășurat de angajații ISU Semenic.

Simularea a fost un exercițiu util atât pentru pompieri cât și pentru elevi. Pompierii cărășeni desfășoară periodic exerciții de acest tip în colaborare cu diferite instituții atât pentru propria pregătire cât și pentru cea a cetățenilor.

Comentarii

comentarii

One thought on “4 victime și sute de elevi de la Liceul Teoretic „Traian Vuia” din Reșița evacuați – Exercițiu ISU VIDEO

Comments are closed.