400 de tone de materiale antiderapante pentru drumurile Resitei

În perioada 15.01.2016-18.01.2016, Primăria Municipiului Reșița, prin Direcția pentru Întreținerea și Repararea Patrimoniului Consiliului Local, a intervenit cu materiale antiderapante pentru îndepărtarea zăpezii și pentru prevenirea formării poleiului, pe arterele de circulație, aleile din parcuri, podețe etc.

Astfel, s-a acționat pe timp de zi și de noapte, cu utilaje specializate și s-au răspândit aproximativ 400 de tone de materiale antiderapante dintre care 327 de tone de nisip și 82 de tone de sare.

Menționăm că se asigură permanența în cadrul Direcției pentru Întreținerea și Repararea Patrimoniului Consiliului Local și se va acționa în continuare pentru combaterea poleiului și îndepărtarea zăpezii.

Pentru sesizări, poate fi apelat numărul de telefon 0735 450 985 – secretariatul Direcției pentru Întreținerea și Repararea Patrimoniului Consiliului Local.

Totodată, reamintim agenţilor economici, instituţiilor publice, asociaţiilor de proprietari precum şi persoanelor juridice şi fizice că le revine obligația de a îndepărta zăpada şi gheața din jurul imobilelor, ţurţurii de gheaţă de pe acoperişurile clădirilor, obligaţii prevăzute în HCL nr. 69/2014 privind măsurile necesare pentru buna gospodărire a municipiului și în HCL nr. 349/2009 privind aprobarea Regulamentului de înființare, organizare și funcționare a Asociațiilor de proprietari.

Cabinet Primar

Comentarii

comentarii