5 motive pentru care aveți nevoie de draperii opace

Ce sunt mai exact draperiile blackout? Poate că le-ați auzit menționate într-un magazin în timp ce treceați prin zonă sau poate aveți un prieten care le-a menționat cu nonșalanță. Nu, nu sunt o nouă tendință inaccesibilă și nici nu sunt la fel de înfricoșătoare și de severe precum le sugerează numele. Suntem aici pentru a dezvalui misterioasa draperie blackout și pentru a vă oferi 5 motive bune pentru care aveți nevoie de ele.

Pur și simplu, draperiile blackout sunt draperii opace, moi și durabile, care prezintă efecte de înaltă performanță asupra întunecării camerei, izolației termice, reducerii zgomotului, economisirii / eficienței energiei electrice și protejării vieții private. Nu numai că îndeplinesc funcții multiple, dar aceste draperii adaugă un aspect plăcut oricărei ferestre din camera dvs.

Știți care este cea mai bună parte? Aceste panouri de draperie magice pot bloca 90% lumina soarelui și pot împiedica intrarea razelor UV în spațiul dumneavoastră. În plus, testele unui laborator autorizat arată că draperiile fără vinil și ecologice sunt sigure pentru copii și animale de casă.

Iată câteva avantaje suplimentare pe care ar trebui să le cunoașteți, dacă aveți aceste draperii opace în vedere.

Vă fac camera mai liniștită.

O draperie opacă este ca o cortină supremă, care prezintă un strat suplimentar de acoperire. Cu stratul adăugat, draperiile ajută la reducerea zgomotului, deoarece sunt realizate dintr-un material dens. Aceasta este o investiție excelentă, dacă locuința dvs. este lângă o stradă sau un drum aglomerat. Cei care lucrează de acasă se vor bucura cu adevărat de aceste draperii.

Acestea vă ajută să economisiți bani la facturile de gaz și electricitate.

Credeți sau nu, draperiile opace păstrează și elimină căldura în același timp. Dacă locuiți într-un climat cald, este posibil să lăsați aparatul de aer condiționat pornit toată ziua pentru a vă răcori. Aceste draperii pot ajuta la menținerea căldurii la distanță în zilele fierbinți, ceea ce înseamnă că puteți economisi costurile de aer condiționat.

Draperiile opace vă ajută să dormiți mai bine.

Dacă vă este dificil să dormiți noaptea, este posibil ca dormitorul dvs. să nu fie suficient de întunecat, mai ales dacă trebuie să vă culcați devreme, înainte de apusul soarelui. Alte reflecții ale luminii din surse exterioare, cum ar fi luminile stradale, ar putea fi, de asemenea, un factor care contribuie la a avea prea multă lumină în cameră.

Studiile au arătat de nenumărate ori că eliminarea tuturor surselor de lumină în timpul somnului previne întreruperile ceasului intern al corpului. Acest lucru ar putea fi foarte important și în camera unui bebeluș sau a unui copil.

Este de la sine înțeles că draperiile opace vă vor ajuta să dormiți mai bine. Corpurile noastre nu se pot odihni pe deplin când lumina soarelui intră în cameră, motiv pentru care ar trebui să dormiți cu luminile stinse. Draperiile opace pot împiedica pătrunderea a 99% din lumină în camera dvs., astfel încât să vă puteți bucura de un somn bun și să vă treziți energizat. Nu este o exagerat să spunem că există și beneficii majore anti-îmbătrânire, ca urmare a unui somn mai bun.

Vă oferă intimitate absolută.

Într-o epocă în care invazia vieții private este mai relevantă ca niciodată, draperiile opace sunt un pas simplu și ieftin în protejarea casei dvs. Siluetele pot fi văzute atunci când interiorul este mai luminos decât exteriorul, iar din această cauză unele draperiile tipice pot deveni chiar semi-transparente. Realizate dintr-un material gros și dens, draperiile opace pot proteja cu adevărat interiorul casei dvs. de ochii curioși.

Rezistă mai mult.

Spre deosebire de majoritatea draperiilor, cele opace vin cu straturi groase – unele folosesc un strat chimic, iar altele nu. Educarea asupra mărcilor care utilizează straturi fără substanțe chimice vă va ajuta să faceți o achiziție mai bine informată.

Unii comercianți vă pot oferi draperii opace care au o acoperire triplă, non-chimică. Aceste straturi sunt componentele responsabile pentru blocarea luminii, asigurând în același timp durabilitatea draperiei. Au o durată de viață mai bună în comparație cu alte draperii, ceea ce le face o investiție utilă.

Comentarii

comentarii