8.000 DE ȚIGARETE DE CONTRABANDĂ RIDICATE DE POLIȚIȘTII DIN BĂILE HERCULANE

8.000 DE ȚIGARETE DE CONTRABANDĂ RIDICATE DE POLIȚIȘTII DIN BĂILE HERCULANE. Astăzi, 09 ianuarie, polițiștii rutieri de la Poliția Stațiunii Băile Herculane au oprit pentru control, pe DN 57B, în localitatea Petnic, un autoturism condus de un bărbat de 45 de ani din Orșova, în interiorul mașinii acestuia fiind descoperite 40 de cartușe de țigări sigilate, respectiv 400 pachete de țigări, fără timbru fiscal, ambalate în sacoșe și pungi de plastic.

Întreaga cantitate de țigarete a fost ridicată de către polițiști, în vederea confiscării. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă cu țigarete și se continuă cercetările.

Țigările erau ascunse într-un compartiment special amenajat în autoturism. La prima vedere, totul părea a fi în ordine, dar unul dintre polițiști, a simțit că ceva nu este în ordine, că șoferul are de ascuns ceva. La un control mai amănunțit al autoturismului, polițiștii au descoperit lăcașul amenajat in care erau ascunse țigările.

Comentarii

comentarii