9 lucruri pe care trebuie să le ştii despre bărbaţi

Conform unui anumit mit, sexualitatea masculină este simplă. Adevărul este că (cel puţin în public) bărbaţii vorbesc şi scriu mai puţin ca oricine despre sexualitate, toate acestea rezultând într-o ignoranţă considerabilă referitoare la sexualitatea masculină.

Iată principalele aspecte referitoare la sexualitatea masculină, pe care ar trebui să le cunoască toată lumea:

Dimensiunea penisului nu reprezintă doar o simplă măsură

Majoritatea bărbaţilor sunt îngrijoraţi, la un anumit moment din viaţă, în legătură cu dimensiunea penisului lor. Din nefericire, acest lucru se întâmplă fără a fi conştienţi care este dimensiunea medie a penisului. În timp ce unele femei afirmă că mărimea penisului contează, majoritatea persoanelor sunt de părere că dimensiunea penisului nu este nici pe departe la fel de importantă precum sunt interesul sexual, tehnica sexuală şi compatibilitatea sexuală. Toate acestea fiind lucruri care au mai multă legătură cu organul poziţionat între urechi, decât cu cel poziţionat între picioare.

Bărbaţii nu îşi doresc întotdeauna sex

Stereotipul sexualităţii masculine este că bărbaţii îşi doresc sex neîncetat. Acest stereotip este atât de bine imprimat în personalitatea bărbaţilor încât majoritatea se comportă ca atare, având relaţii sexuale când de fapt nu îşi doresc acest lucru, din simplul motiv că asta se aşteaptă de la ei. Adevărul este că, de multe ori bărbaţii nu îşi doresc să întreţină relaţii sexuale, iar acest lucru nu indică întotdeauna o problemă. Un libido scăzut poate fi cauzat de anumiţi factori fizici sau psihici, însă poate fi, de asemenea, o reacţie normală la stresul de zi cu zi.

Bărbaţii pot avea orgasme multiple

Datorită faptului că bărbaţii învaţă să se stimuleze astfel încât să atingă orgasmul cu uşurinţă, aceştia au tendinţa să creadă că până la vârsta de 19 ani au învăţat tot ce este de învăţat. În realitate, majoritatea bărbaţilor se bucură doar de un procentaj scăzut din potenţialul lor orgasmic. Un exemplu ar fi orgasmele multiple masculine. Asemenea majorităţii (însă nu tuturor) femeilor, mulţi bărbaţi pot învăţa să ajungă multi-orgasmici.

Majoritatea bărbaţilor se bucură doar de un procentaj scăzut din potenţialul lor orgasmic

Bărbaţii îşi pot controla ejacularea (de cele mai multe ori)

În timp ce majoritatea bărbaţilor au probleme legate de ejaculare, la un anumit moment în viaţă, mulţi nu ştiu că momentul ejaculării poate fi controlat, de cele mai multe ori, cu ajutorul unor exerciţii simple. Există multe mituri legate de ejacularea prematură ce pot fi foarte greu de depăşit. Însă, o înţelegere mai bună referitoare la reacţiile sexuale masculine şi la controlul asupra ejaculării pot duce la o experienţă excelentă de plăcere sexuală.

Bărbaţii pot să folosească jucării sexuale (şi chiar o fac)

Există un mit care spune că jucăriile sexuale (în special vibratoarele) sunt destinate exclusiv femeilor şi că ar fi precum un înlocuitor pentru bărbaţi. Adevărul este că jucăriile sexuale nu înlocuiesc oamenii, ci fac anumite lucruri pe care niciunul dintre noi nu poate să le facă, iar plăcerea pe care acestea o oferă poate fi în aceeaşi măsură pentru femei, cât şi pentru bărbaţi. Jucăriile sexuale pot oferi stimulare sexuală incredibil de intensă, mai presus de orice a încercat vreodată vreun bărbat, iar folosirea jucăriilor sexuale împreună cu un partener poate creea multe noi posibilităţi.

Bărbaţii chiar au anumite „butoane” speciale

Este adevărat că glanda prostatei poate fi o sursă de plăcere sexuală foarte intensă pentru bărbaţi, deşi nu multora le place să fie apăsaţi în acea zonă. Stimularea prostatei, denumită de multe ori ” punctul G masculin” sau „punctual P”, realizată fie extern prin stimularea perineului, fie intern prin penetrare, poate fi o experienţă revelatoare pentru orice bărbat care consideră că există o singură modalitate de a se bucura de plăcerile sexuale.

Plăcerea anală este destinată tuturor bărbaţilor

Mulţi bărbaţi heterosexuali consideră că dacă sunt interesaţi de plăcerile anale înseamnă că sunt homosexuali. Aceasta este o idee eronata, bazată pe concepţii homofobe. Stimularea anală nu te va face homosexual, însă te va excita foarte mult. Pe lângă stimularea prostatei, multe cupluri heterosexuale experimentează plăcerea fizică şi psihică oferită de inversarea sexului tradiţional şi a rolurilor legate de sexul fiecăruia. Indiferent de modul în care o fac, odată ce un bărbat descoperă plăcerea oferită de stimularea anală, nu se mai întoarce la vechile concepţii.

Masturbarea este benefică bărbaţilor

Părinţii obişnuiesc să ofere băieţilor mesaje neclare în ceea ce priveşte masturbarea. Este posibil să spună că „este un lucru greşit”, însă, de asemenea, vor spune şi că „băieţii sunt băieţi”. Ca rezultat, majoritatea bărbaţilor se masturbează pe parcursul vieţii, însă de multe ori o fac având un sentiment de ambivalenţă. Şi foarte rar obişnuiesc să vorbească despre masturbare. Multe dintre secretele legate de dorinţele unui bărbat se regăsesc în modul în care aceştia se masturbează, iar bărbaţii care ştiu cum să se autosatisfacă îşi pot învăţa partenerele cum să îi excite, în timp ce descoperă noi modalităţi de masturbare.

Citeste mai multe legate de acest subiect dand clik AICI http://sexgen.showbiz.ro/hot/9-lucruri-pe-care-trebuie-sa-le-stii-despre-barbati-9438050

Comentarii

comentarii