De pe agenda de lucru a politistilor cărășeni – multe infracțiuni rutiere

Infracţiuni la regimul rutier

1. În data de 21.10.2015, ora 11.10, în timp ce numita C. M. de 57 ani din Caransebeş, s-a angajat în calitate de pieton, în traversarea străzii Potocului fără să se asigure a fost acroşată cu oglinda retrovizoare de un autoturism, condus de G.I.A. de 47 ani din Caransebeş, care se deplasa regulamentar.
Numita C. M. a fost transportată la Spitalul Municipal Caransebeş de către conducătorul autoturismului, fără a necesita internarea.
Cercetările continuă faţă de G.I.A. sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

2. În data de 21.10.2015, ora 13.50, lucrătorii Poliţiei Municipiului Caransebeş au fost sesizaţi de către lucrătorii Secţiei UPU din cadrul Spitalului Municipal Caransebeş cu privire la faptul că la această unitate medicală s-a prezentat o persoană de sex masculin care a solicitat îngrijiri medicale produse în urma unui accident de circulaţie. La această unitate medicală au fost identificaţi numiţii P.G. de 74 ani din Caransebeş şi B.T. de 29 ani din Bozovici. Din declaraţia conducătorului autoturismului rezultă că în jurul orei 13.40, în timp ce executa o manevră de mers înapoi, întrucât nu s-a asigurat corespunzător a acroşat cu spatele pe P.G. care circula regulamentar în calitate de biciclist. După producerea accidentului victima a fost transportată la spital de către B. T.
Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

3. În data de 22.10.2015, ora 01.30, lucrătorii Secţiei nr. 5 Poliţie Rurală Bocşa în timp ce efectuau o acţiune pe linie de circulaţie au oprit pentru control pe raza comunei Ramna un moped condus de L. N. din Bocşa.
În urma verificărilor efectuate s-a constat faptul că conducătorul mopedului nu posedă permis de conducere auto.

Cercetările continuă faţă de L.N. sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

4. În data de 22.10.2015, ora 00.10, lucrătorii Postului de Politie Luncaviţa au fost sesizaţi prin apel unic de urgenţă 112, despre faptul că o persoana care conducea un tractor ce tracta o remorca a lovit un autoturism şi conducătorul tractorului este posibil să fie sub influenta băuturilor alcoolice. La faţa locului a fost identificat numitul B.N. din com. Luncaviţa, care a condus un tractor neînmatriculat sau înregistrat iar în momentul când a ajuns în fata imobilului cu nr. 315 din Verendin, a acroşat cu partea dreapta a tractorului platforma auto care se afla parcată în afara părţii carosabile după care a trecut pe partea stânga a direcţiei sale de mers şi a lovit autoturismul pe care la avariat.
În urma testării cu aparatul Drager rezultatul a fost pozitiv, fapt pentru care a fost transportat la Spitalul Municipal Caransebeş în vederea recoltării de probe biologie pentru stabilirea alcoolemiei.
Cercetările continuă faţă de B.N. cu privire la săvârşirea infracţiunilor de punerea în circulaţie a unui vehicul neînmatriculat, conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului şi distrugere din culpă.

Furt din S.C.

5. În data de 21.10.2015, ora 14.00, lucrătorii Poliţiei Municipiului Caransebeş au depistat pe strada Doctor Iosif Olaru din Caransebeş pe numiţii I. A.V. de 16 ani, I.I.F. de 19 ani şi C.C.S de 17 ani, toţi cu domiciliu în Caransebeş str. Spitalului nr.8, în timp ce transportau cu ajutorul unui cărucior un stativ fix profesional cu maşină de găurit. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că bunurile au fost sustrase din incinta unei firme află în renovare, prejudiciu creat fiind de aproximativ 500 lei.
Cercetările continuă cu privire la săvârşirea săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

Comentarii

comentarii