A treia oara a fost tot fara noroc – Un recidivist la condusul fara pemis a provocat un accident la Bocsa

A treia oară a fost tot fără noroc – Un recidivist la condusul fără permis a provocat un accident la Bocşa.

Un grav accident de circulaţia a avut loc în acest weekend la Bocșa. Un bărbat de 55 de ani din oraș, fără a avea permis de conducere, s-a urcat la volanul unui autoturism cu numere de înmatriculare ,,dă pă Franța” și a plecat în puterea nopții la plimbare prin oraș.

Numai că nu prea a vrut parte de clipe fericite și de relaxare fiindcă în momentul în care a ieșit de pe Strada Autogării în Strada Republicii, a dat nas în nas cu un echipaj de poliție, o patrulă – mai exact. Știind cu cine au de-a face și mai ales, știind că șoferul de ocazie nu posedă permis de conducere, polițiștii au vrut să tragă autoturismul pe dreapta pentru un control de rutină.

Ei au vrut, dar șoferul de la volanul mașinii – nu prea a agreat această idee, așa că, în loc să oprească la somația polițiștilor, acesta a călcat accelerația și a luat-o la goană spre Bocșa Montană. Polițiștii s-au luat după el iar plimbarea nu i-a fost prea lungă fiindcă în momentul în care a vrut să ,,dispară” pe strada pieței din ,,Montana” – șoferul a cam uitat să ia curba, a iesit de pe carosabil, a luat in plin o teava de gaz și s-a oprit cu mașina în peretele unei case – fosta ceasornicărie, la vreo 10 m de sosea.

La verificările ce au urmat s-a aflat că: șoferul nu posedă permis de conducere, este la a treia abatere de acest fel având pe rol alte două dosare( la volan fără permis), mașina nu are acte, nu a oprit la semnalele politiei, iar el avea o alcoolemie de 0,7. În acest condiții, pe numele acestuia s-a deschis un dosare de cercetare penală pentru faptele de mai sus, toate infracțiuni la regimul rutier.

Din fericire, nimeni nu a fost rănit.

Comentarii

comentarii