VIDEO Caras Severin , un judet de 5% A XXXIII a editie a Topului Firmelor din Caras Severin

Peste 120 de firme din Caraş-Severin au intrat în Topul firmelor, pe anul 2015, o manifestare desfăşurată vineri, la Reşiţa şi ajunsă la cea de-a XXIII-a ediţie. Judeţul Caraş-Severin este pe ultimele locuri din ţară în ceea ce priveşte contribuţia la Produsul Intern Brut al României, care este, în medie, de 0,5%, iar anul trecut chiar mai puţin, de 0,4%. De asemenea, pe Regiunea de Vest, contribuţia Caraş-Severinului este de doar cinci procente.

”Sunt oamenii de afaceri care au demonstrat, în 2015, că pot să facă ceva, să creeze plus-valoare, pot să-şi asigure lor, familiilor lor, angajaţilor acestora, veniturile necesare pentru a exista într-o lume, într-o ţară şi într-un judeţ în care se pare că lucrurile merg din ce în ce mai prost. Noi sperăm ca totuşi, de anul viitor, lucrurile să se schimbe în bine, pentru că în fiecare an am sperat acest lucru, dar lucrurile au mers din rău în mai rău”, a declarat directorul Camerei de Comerţ şi Industrie Caraş-Severin.

Sistemul Camerelor de Cormerţ din România încearcă să fie un sprijin pentru mediul de afaceri, fapt pentru care, prin preşedintele Camerei de Comerţ a României a început să iasă în public şi să dialogheze cu autorităţile statului, cu Guvernul sau Preşedinţia, pentru a găsi soluţiile cele mai bune, astfel încât, mediul de afaceri să se dezvolte şi să prospere.

Comentarii

comentarii