DE ZIUA COPILULUI – expoziţie de tehnică şi mijloace MAI VIDEO

Pentru a marca Ziua Copilului, poliţiştii, jandarmii şi pompierii au organizat, în avans, un eveniment care s-a desfăşurat în Parcul Tricolorului din Reşiţa şi care a constat într-o expoziţie de tehnică şi mijloace din dotarea instituţiilor din subordinea MAI, traseuri aplicative, concursuri, dar şi desene pe asfalt, la care au participat zeci de elevi din ciclurile primare şi gimnaziale.

„În Parcul Tricolorului este o vervă neobişnuită. După cum vedeţi, copiii se străduiesc să dovedească faptul că sunt cei mai buni. Noi spunem că toţi sunt foarte buni, pentru că sunt copiii noştri. Manifestările se desfăşoară sub sloganul ‘1 Iunie – împreună pentru siguranţa copiilor noştri’. Iar pentru că ne facem datoria cât mai bine, sperăm să aducem un plus de siguranţă comunităţii şi copiiilor”, a declarat şeful Serviciului Cabinet din IPJ Caraş-Severin, Dinu Nicorici.

La manifestare au fost prezenţi şi reprezentanţi ai Centrului de Prevenire şi Consiliere Antidrog Caraş-Severin, care au desfăşurat o serie de activităţi de informare – educare – sensibilizare a populaţiei şi au organizat mai multe concursuri.

Organizatorii manifestării sunt Inspectoratul de Poliţie Judeţean Caraş-Severin, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean „Gl.bg.Vasile Zorzor” şi Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Semenic al judeţului Caraş-Severin, în colaborare cu Centrul de Prevenire şi Consiliere Antidrog Caraş-Severin şi Inspectoratul Şcolar Judeţean.

Comentarii

comentarii