Grav accident de circulaţie pe DN58 intre Brebu şi Cornutel VIDEO

Grav accident de circulaţie pe DN58 intre Brebu şi Cornutel. Un accident de circulaţie ce se putea termina urât, a avut loc în jurul orei 17 pe DN58, drum ce leagă Reşita de Caransebes. Accidentul în care au fost implicate o camionetă şi un tractor cu remorca, s-a petrecut pe panta de după arteziană parcare.

Ambele autovehicule se îndreptau spre Reşita. La o curbă, camioneta în cabina caruiau se aflau un preot şi o călugăriţă din Timişoara, a venit cu viteză din spate, s-a angajat în depășire fără să se asigure și a lovit în plin tractorul în partea din faţă. La volanul camionetei se afla preotul.

În urma impactului, tractorul care este aproape nou şi care a costat câteva mii de euro, a fost grav avariat. Inclusiv șasiul a fost rupt. Camioneta a fost avariată şi ea din cauza impactului. Din fericire, nimeni nu a fost rănit. Circulaţia a fost îngreunata în zona mai bine de o oră.

Grav accident de circulaţie pe DN58 intre Brebu şi Cornutel. La faţa locului au sosit poliţiştii care au făcut cercetările şi măsurătorile de rigoare. Se pare că şoferul tractorului a fost amendat şi i s-a deschis un dosar de cercetare fiindcă nu avea remorca înmatriculata. Şoferul preot, a fost amendat şi el şi i s-a reţinut permisul de conducere pentru manevră periculoasă şi depăşire neregulamentară.

Comentarii

comentarii