Accident de circulatie la Băuțar – O soferita s-a crezut Schumacher

Accident de circulatie la Băuțar – O soferita s-a crezut Schumacher. Astăzi, 19 august, în jurul orei 15,45, pe DN 68, în localitatea Băuțar, s-a produs un accident rutier. Acesta s-a soldat cu vătămarea corporală a două persoane.

Polițiștii au stabilit că, o femeie de 29 de ani din Timișoara, conducea un autoturism din direcția Caransebeș spre Hațeg. Într-o curbă, în dreptul km 33 +800m, nu ar fi adaptat viteza la condițiile de drum. Partea carosabilă fiind umedă – soferita a pierdut controlul asupra autoturismului. Masina a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu un autoturism. Acesta era condus regulamentar de un bărbat din Reșița.

In urma accidentului, a rezultat rănirea conducatoarei auto și a pasagerului dreapta față din același autoturism. Acestia au fost transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Accident de circulatie la Băuțar – O soferita s-a crezut Schumacher. Cei doi conducători auto au fost testati cu aparatul etilotest, rezultatele fiind 0. Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă și continuă cercetările în acest caz.

Comentarii

comentarii