Accident în zorii zilei pe B-dul Republicii la blocul 7 din cauza trecerii prin loc nepermis VIDEO

Accident în zorii zilei pe B-dul Republicii la blocul 7. Accident de circulaţie în zorii zilei la Reșița.  O femeie a ieşit în fugă în faţa unui taxi. Femeia a apărut printre copacii de la marginea drumului. Probabil se grăbea foarte tare și de aceea a omis să mai facă vreo 20 de m până la trecerea de pietoni aflată în apropiere.

Femeia a fost lovită în plin de un taximetru și trântita la vreo 10 m pe şosea unde a rămas nemişcată. Primii care au intervenit au fost alţi şoferi aflaţi în trafic. Unul dintre ei care a văzut tot ce s-a întâmplat, a acoperit femeia cu o pătură fiindcă la Reșița, la ora 6, erau minus 10 grade.

Ea a fost  ridicată de pe carosabil de echipajul de la ambulanţa şi dusă cu targa la maşina salvării, de unde a fost transportată la UPU.

Accident în zorii zilei pe B-dul Republicii la blocul . Poliţişti au făcut măsurătorile şi au deschis un dosar de cercetare penală pentru vătămare din cuplă.  Circulația a fost oprită mai bine de jumătate de oră și s-a format o coadă de maşini.

Comentarii

comentarii

One thought on “Accident în zorii zilei pe B-dul Republicii la blocul 7 din cauza trecerii prin loc nepermis VIDEO

Comments are closed.