Alarmă în Govândar – Sirena pompierilor a sunat din nou la Reşiţa – VIDEO

Alarmă de incendiu într-un bloc din zona Complexului Comercial Intim din Reşiţa. Trei echipaje ale pompierilor militari au străbătut în mare viteză şi cu sirenele pornite tot oraşul.

Locatarii au observat ca dintr-un apartament situat la etajul cinci, ieșea un fum gros care a umplut toată’ scara și au chemat imediat pompierii militari. Militarii sosiți la fata locului, au desfășurat imediat dispozitivul de intervenție și intrat in scara blocului căutând locuința care părea sa fi luat foc. Numai că – surprize – surprize! În locuință se afla proprietarului care se trezise între timp. Culmea este că acesta refuza să deschidă ușa apartamentului motivând că …nu găsește cheia. Asta în timp ce la ușă se aflau pompierii, polițiștii, echipajul medical SMURD și angajații de la societățile de gaz și energie electrică.

Înarmaţi topoare şi ce se mai foloseşte în astfel de situaţii, conform procedurii legale, pompierii militari au forțat ușa și au intrat în apartament, unde au găsit cauza incendiului, cauză care a generat atâta panică: o oala cu ceai și plante uitată pe aragazul pornit.

Din fericire, incidentul nu a avut urmări foarte grave, numai că, acum greu îi va fi cetăţeanului să scoată mirosul de ars din casă și să și repare ușa de la intrare.


Comentarii

comentarii