Mâine începe la Berzasca Balkan Fest – 3 zile de distracție pe ritmuri balcanice la malul Dunării VIDEO

Deja la a doua ediție, însă cu un vibe fresh și planuri mărețe, Balkan Festival marchează declararea comunei Berzasca din județul Caraș-Severin ca stațiune turistică în România. 15 – 17 Iulie, 3 zile de distracție, dans și relaxare în Clisura Dunării sunt escapada de care avem nevoie cu toții. Vor urca pe scena festivalului artiști internaționali, precum Lepa Brena și Dejan Petrovic, dar și Andra, Horia Brenciu & HB Orchestra, Theo Rose & Roz Gvng, Raluka & Proiectul Balkanic, Nikos Papadopoulos, 3rei Sud Est, Oana Radu, Elena Gheorghe, Jean de la Craiova și SHONDY & Mahala Rai Banda. Sâmbătă și duminică dimineața, până încep concertele mult așteptate, turiștii pot vizita unele dintre cele mai spectaculoase locuri din România, realizate de forța naturii : Cheile Nerei, Cascada Beiusnita, Ochiul Beiului, Cascada Bigar sau Băile Herculane. Pentru un plus de divertisment pentru copii, plimbarea cu barca pe Dunăre sau cu mocănița dintre Oravița și Anina pot fi două atracții de neuitat pentru cei mici.

E oficial! Diva Lepa Brena va urca pe scena festivalului de muzică balcanică de la Berzasca pe data de 17 Iulie. În 1984 cântăreața a concertat la Timișoara, fiind singurul concert din România comunistă, la care a participat o vedetă internațională în fața a peste 40.000 de spectatori. Lepa Brena este cea mai bine vândută solistă din istoria Balcanilor, cuantumul vânzărilor depășind 30 de miloane de discuri în întreaga lume.

Împreună cu orchestra sa, au fost printre primii artiști care au combinat muzica populară iugoslavă tradițională cu cea modernă, pop, înregistrând un succes uriaș. Lepa Brena are milioane de fani în întreaga lume și cu siguranță și în România, pe care îi așteptăm la Berzasca, Caraș-Severin pe 15-17 Iulie pentru 3 zile de distracție pe ritmuri balcanice la malul Dunării.

Citeste tu mai departe aici: https://www.balkanfestival.ro/stiri/?gclid=CjwKCAjw_b6WBhAQEiwAp4HyIC0JyfZihil8OtpcMchqlXVbnrei7V_TydAPvyFn4-rEhJYp3mtTaxoCKQAQAvD_BwE

Comentarii

comentarii