Reșița Locomotives a încheiat sesiunea de transferuri pentru Campionatul Național de Fotbal American, sezonul 2022 VIDEO

Echipa Reșița Locomotives anunță încheierea sesiunii de transferuri pentru Campionatul Național de Fotbal American, sezonul 2022. În următoarea perioadă, reșițenii prezintă o echipă bine închegată, formată din jucători locali, întărită și în acest an competițional cu ajutoare semnificative din SUA și Serbia.

Bojan Kovacevic este antrenorul Locomotivelor pentru al treilea an la rând. Vine din Pancevo, Serbia. Echipele la care a mai activat sunt Pancevo Panthers, Vrsac Lavovi, Banat Bulls și Echipa Națională a Serbiei. Își propune să dezvolte Reșița Locomotives ca o organizație atât în teren cât și în afara lui, să formeze echipe de juniori (U19, U17, U15), să ducă echipa în finala Ro-Bowl și să câștige Ro-Bowl în următorii ani.

Coordonatorul ofensivei reșițene (Quarterback) se numește Jessie James Robbins Jr., originar din Savannah, Georgia. A mai jucat în SUA, Finlanda și Polonia.

„Ceea ce aștept de la mine în acest sezon este să aduc entuziasm în echipă și dorința puternică de a câștiga campionatul, cel mai important fiind să mă perfecționez ca atlet și să fiu un bun coechipier, în același timp să vin cu o atitudine pozitivă și abilități de leadership. Deși mai multe echipe au fost interesate de mine, am decis să vin la Reșița deoarece îmi place filosofia ofensivă a antrenorului. Cu această ocazie am oportunitatea de a vizita și o altă țară. Cred că va fi o experiență minunată să întâlnesc oameni care au cultură și trecut latin.”

Devion Young este din Huntsville, Alabama, și a mai jucat la echipe din SUA, Polonia, Brazilia și Germania.

„Planul meu de viitor este acela de a contribui la dezvoltarea Fotbalului American în România și în Europa, astfel încât să ajungă cel mai important sport la nivel mondial. Îmi propun să ajut reșițenii să găsească în acest sport o oportunitate care să le schimbe viețile. De asemenea, scopul meu actual este să pun umărul pentru ca jucătorii să fie mai buni de la săptămână la alta și să construim o echipă campioană.”

Billy Hatten vine din Copperas Cove, Texas.

„Joc fotbal american de 14 ani, cel mai mult în SUA, dar și în Ungaria la Gyor, Szombathy și Budapesta. Postul meu este în principal în linia defensivă dar de asemenea pot juca Linebacker și Running Back. Sper ca în viitor să continui și ca antrenor, să fac ceea ce îmi place și să călătoresc în timp ce practic fotbalul american.”


Ronaldo Tomasello întărește echipa Reșița Locomotives pentru al doilea an consecutiv.

„Sunt din Indianapolis, Indiana. Am jucat în Liga Germană de Fotbal American pentru Lubeck Cougars înainte de a veni la Reșița și am câștigat premiul MVP pentru ofensivă și defensivă în Liga Spaniolă de Fotbal American. Și anul trecut am fost jucătorul Locomotivelor, când am avut un parcurs foarte bun. Anul acesta îmi propun împreună cu colegii de echipă să aducem cupa acasă.”

Publicul reșițean este așteptat la meciul care deschide Campionatul Național de Fotbal American – 2022, sâmbătă, 10 septembrie – ora 16.00, la Stadionul Gloria. Intrarea este gratuită.

Comentarii

comentarii