Grav accident de circulație pe DN58 la curba de la Carașova VIDEO

Cinci persoane au ajuns aseară în urma unui accident rutier la Unitatea de Primiri Urgențe de la Spitalul Județean din Reșița. Accidentul s-a petrecut pe DN58 – drum ce leagă Reșița de Anina, la curba de deasupra Carașovei. Porțiunea de drum este foarte strânsă, în pantă și foarte periculoasă. Curba este la 70-80 de grade, marcată corespunzător cu semne de circulație.

UPDATE

O șoferiță conducea un autoturism pe DN58 din direcția Anina spre Reșița. La un moment dat, la o curbă deosebit de periculoasă și în pantă, șoferița a pierdut controlul volanului, mașina a ieșit în decor, a parcurs mai bine de 20 de m, s-a izbit de o construcție cu material antiderapant și s-a răsturnat pe plafon cu roțile în sus.

Din fericire, nimeni nu și-a pierdut viața. Șoferița a suferit mai multe traumatisme și răni, dar care nu i-au pus viața în pericol. Aceasta a fost preluată echipajul Serviciului Județean de Ambulanță. La accident au intervenit Detașamentul de Pompieri Reșița, SAJ, IPJ C-S.


Comentarii

comentarii

5 thoughts on “Grav accident de circulație pe DN58 la curba de la Carașova VIDEO

  1. Dacă nu ati vrut să publicati comentariul cu privire la DN 58 Anina – Reşiţa, cel puţin puteaţi corecta în articol ! Nu de alta, dar sunteţi în eroare totală !

  2. Dacă nu ati vrut să publicati comentariul cu privire la DN 58 Anina – Reşiţa, cel puţin puteaţi corecta în articol ! Nu de alta, dar sunteţi în eroare totală !

  3. Apropo … ati citit comentariile de pe feisbuc, soferita declara ca a fost singura in masina, d-voastra de unde ati mai scos inca 4 persoane ???
    Ati facut vreo documentare pentru acest articol sau … ati scris articolul din auzite ???

  4. Ok, am inteles … vinovata este curba pentru ca este prea periculoasa. De fapt vinovati sunt drumarii care nu au facut acolo o curba mai dulce.

Comments are closed.