VIDEO Teste pentru handbalistii resiteni

Echipa masculina de handbal CS Caras-Severin a avut parte de teste foarte utile in cadrul turneului international din Serbia. Aprecierea vine din partea antrenorului emerit Aihan Omer, care se declara relativ multumit de evolutia elevilor sai. Acum, handbalistii caraseni se pregatesc pentru un nou turneu amical, care se va desfasura la Turda.
Echipe de prim rang din Serbia, Croatia, Romania si Ungaria s-au aliniat in weekend la startul turneului international desfasurat pe pamant sarbesc. In faza grupelor, CS Caras-Severin a dispus cu 25 la 20 de sarbii de la Metaloplastika Sabac, si a fost invinsa apoi, scor 25 la 35, de formatia croata RK Nexe. In meciul de clasament cu echipa sarba RK Zajecar, elevii lui Aihan Omer au obtinut o noua victorie, cu scorul de 26 la 22. Desi a incheiat intrecerea doar pe locul 5, CS Caras-Severin a avut evolutii multumitoare, apreciaza principalul formatiei banatene.
Dupa turneul din Serbia, CS Caras-Severin continua pregatirea cu antrenamente zilnice si turnee amicale la fiecare sfarsit de saptamana. In weekendul care urmeaza, carasenii isi vor testa potentialul la Turda, in cadrul unei competitii la care mai participa formatia locala, echipa Extrem Baia Mare si, probabil, Steaua Bucuresti.
In ceea ce priveste lotul carasean, pregatirile se desfasoara cu efectivul aproape complet, dar nu la potential maxim. Paraianu si Cuciula participa deocamdata doar la antrenamente, ei nefiind folositi efectiv in jocurile test. Cei doi jucatori se vor reacomoda treptat, spune antrenorul Aihan Omer, care intentioneaza sa-i introduca in teren la meciurile de la Turda.

Comentarii

comentarii