VIDEO FOTOGALERIE Surprize- surprize pentru copiii nevoiaşi din Oraviţa

Cine a trecut ieri în jurul orei 13 prin Oravița, mai exact la intrarea în oraş dinspre Reşiţa, în Zona Gării, a avut surpriza să observe un ciorchine uman în mişcare şi mai ales, multă- multă gălăgie. Protagoniştii- nimeni altul decât primarul oraşului, Dumitru Ursu, sau nenea Costel- după cum se auzeau vociferări şi, câteva zeci de pici, puşti şi copii de toate vârstele.
Nu a fost vorba de o mişcare de protest- aşa cum suntem mai nou obişnuiţi când avem de-a face cu un primar, ci mai degrabă, de una de mulţumite fiindcă strigătele ce se auzeau erau de mare bucurie. Din toate părţile se auzeau strigăte de genul: mie ne”a Costel, dă-mi şi mie unul domnu primar, nenea Coooostel- şi pentru sora mea te rugăm un bilet. Nu puţine au fost strigătele de bucurie; uraaaa! am primit unuuu, copiiiii- eu am un bilet!
Dar, ce putea genera această bucurie imensă, fiindcă aşa a şi fost- cuvintele sunt prea puţine pentru a descrie bucuria celor mici?
Primarul oraşului, împreună cu consilierii, au decis să le facă o bucurie celor mici şi mai necăjiţi din oraş. Cum în oraş a sosit circul- un circ mare şi cu animale- la nivel de primărie s-a luat decizia ca pentru cei mici să fie achiziţionate 70 de bilete de intrare la spectacol.
Apoi, primarul Ursu care îi cunoaşte foarte bine pe cei mici din cel mai sărac cartier al oraşului şi ştie ce probleme are fiecare, le-a înmânat personal celor mici biletele la spectacol.
DE fapt, aceasta ar fi o recidivă fiindcă un gest asemănător a mai fost făcut de edil şi consilieri cu prilejul primei ediţii a Târgului de toamnă de la Oraviţa de luna trecută. Cum este obiceiul, la târg au sosit multe ,,maşinării” de agrement fiind organizat un adevărat parc de distracţii la intrarea în oraş. Primarul a negociat cu proprietarii instalaţiilor şi timp de o oră, toţii copiii nevoişi din cartierele şi satele aparţinătoare de Oraviţa, au făcut ce au vrut ei acolo, în limita permisivului normal.
Fiindcă cel mai bine este să priveşti cu ochii tăi ce a fost acolo, InfoCs vă oferă posibilitatea să vedeţi şi să simţiţi emoţia şi bucuria câtorva zeci de copii cu adevărat bucuroşi.


Comentarii

comentarii