EXCLUSIV VIDEO FOTOGALERIE Vila Avocaților în flăcări- Incendiu puternic în această dimineaţă la Crivaia pe Semenic

Foc vila avocatilor (13)În această dimineaţă în jurul orei 7 a izbucnit un incendiu la acoperişul pensiunii cunoscute sub numele de ,,Vila Avocaţilor”.

Incendiul s-a manifestat violent cu flacără pe suprafaţă mare la acoperişul construcţiei. Primii care au văzut incendiul au fost vecinii care au alertat pompierii prin intermediul numărului de urgenţă 112. Imediat s-a oprit alimentarea cu energie electrică şi au fost scoase afară toate buteliile de aragaz ce se găseau în pensiune. Din fericire, în pensiune nu era cazat nici un turist.

Vecinii spun că ultimii turişti au plecat ieri în jurul prânzului.
La faţa locului au venit pompierii civili din Văliug și 4 maşini cu apă şi spumă şi mai multe echipaje ale pompierilor militari care timp de mai bine de 4 ore, au luptat pentru a stinge toate focarele incendiului din pod de sub acoperișul de tablă. Martorii spun că probabil focul a izbucnit de la un coş de fum necurăţat, însă nu este exclusă nici varianta unui posibil scurtcircut.
Primarul comunei Văliug, prezent la locul incendiului afirmă că singurul lucru bun este faptul că în pensiune nu erau cazaţi turişti. O echipă de criminalişti împreună cu pompierii vor stabili cauzele incendiului. Clădirea aparține Baroului Timiș, este printre cele mai vechi din zona Crivaia iar cei prezenţi la faţa locului nu ştiau dacă pensiunea era asigurată sau nu.

Comentarii

comentarii