EXCLUSIV Și-a pus capăt zilelor de bara de covoare din curte

Un bărbat de 51 de ani din Reșița care locuia în chirie la o adresa de pe strada Comarnic din Reșița, a decis să își încheie astăzi socotelile cu viața.

Omul a luat o sfoară, a legat-o de bătătorul de covoare din curte, și-a trecut lațul după gât și și-a dat drumul de pe scaunul pe care se urcase.
Cadavrul a fost găsit de vecini în jurul orei 17, la fața locului s-a deplasat un echipaj al Serviciului de Ambulanță, dar bărbatul avea ore bune de când își dăduse sufletul- așa că nu s-a mai putut face nimic pentru el.
Prin surse am aflat că bărbatul are 51 de ani, este despărțit de familia care locuiește în Mociur iar la adresa unde a fost găsit fără suflare, locuia cu chirie. Oamenii mai spun că în ultimele zile, acesta a fost văzut mai mult în stare de ebrietate decât treaz.
Poliția a demarat o anchetă pentru a stabili cauzele în care s-a produs evenimentul.

Comentarii

comentarii

3 thoughts on “EXCLUSIV Și-a pus capăt zilelor de bara de covoare din curte

  1. nu e nimic de ras singuratatea isi spune cuvantu ……….. fara un loc de munca …………… abia traiesti pe o zi pe alta asta e rezultatu……………………. dar oricum nu r un gest normal viata merge inainte Dumnezeu sa -l ierte

  2. Politia, daca tot a demarat (in tromba) o ancheta, sa faca bine si sa aresteze vinovatul principal, care este alcoolul.
    Sa-i dea ani grei de temnita, sa ajunga de la 75* (grade) la 15 kile :))).
    Un alt suspect este Soarele, care daduse cu canicula pe bietul om, iar alcoolul ingurgitat nu era pur, ci unul contrafacut, din cel care se gaseste in buticurile de „lux” ale orasului.

Comments are closed.