De la bal – la morgă și la spital, grav accident de circulație la Valea Bolvașnița FOTO

in rapaÎn dimineaţa zilei de 11.08.2013, fiind sesizaţi prin apelul unic de urgenţă 112, poliţiştii au intervenit la un accident produs pe un drum forestier din localitatea Valea Bolvaşniţa.

Poliţiştii sosiţi la faţa locului au constatat că în seara zilei de 10 august a.c., C.IOAN, de 21 ani, C.ŞTEFAN, de 26 ani, C.VASILE, de 19 ani şi L.MATEI, de 26 ani, au consumat băuturi alcoolice pe raza localităţilor Valea Bolvaşniţa şi Mehadia, după care au plecat cu un autoturism pe un drum forestier. Conducătorul auto L.MATEI a pierdut controlul vehiculului şi s-a răsturnat într-o râpă.

În urma accidentului a rezultat decesul pasagerului C.VASILE, rănirea gravă a lui C. ŞTEFAN, a conducătorului auto şi rănirea uşoară a pasagerului C.IOAN.

Victimele rănite grav au fost transportate la Spitalul Judeţean Drobeta Turnu Severin pentru îngrijiri medicale unde au rămas internate.

Din verificările efectuate s-a constatat că bărbatul de la volanul autoturismului nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie.

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi ucidere din culpă.

Comentarii

comentarii