Vă interesează problemele generate de transportul greu prin oraș? Atunci, poftiți la discuții!

transport greuPrimăria Municipiului Reşiţa organizează luni, 9 septembrie, începând cu ora 11:00, o dezbatere publică pe tema traficului greu din municipiul Reşiţa care va avea loc la sediul instituţiei publice locale, corp 1,  Piaţa 1 Decembrie 1918 nr. 1A, etaj 1 – sala de şedinţe.

Sunt invitate să participe toate persoanele fizice sau juridice interesate de temele supuse dezbaterii.

Propuneri şi sugestii referitoare la acest subiect vor putea fi transmise în format electronic la adresa de e-mail a Primăriei Municipiului Reşiţa – resita@primariaresita.ro sau în scris la Serviciul Gospodărie Urbană şi Mediu.

                                             Serviciul Gospodărie Urban si Mediu

Comentarii

comentarii

2 thoughts on “Vă interesează problemele generate de transportul greu prin oraș? Atunci, poftiți la discuții!

  1. Daca aveam trafic greu permanent cum a fost in lunile mai si iunie din 2009 cand a fost restrictionat traficul greu pe DN6 Timisoara- Lugoj si a fost deviat prin Resita, atunci era necesara costruirea unui inel de centura cand eram tranzitati de 2500-3000 de TIR-uri pe zi, dar in prezent nu se justifica asemenea investitii deoarece guvernul nu va aloca acesti bani, sunt prioritare alte orase care au un trafic de tranzit intens, la noi este foarte mic tranzitul in comparatie cu Caransebesul care si in weekend este sufocat de TIR-uri.

  2. Aceasta dezbatere a mai fost in primavara si nu vad ce probleme grave sunt cu traficul greu in Resita, deoarece avem doar unu la suta din traficul greu din Caransebes. Sa fie gasita o solutie pentru a devia transportul de fier vechi si material lemnos din centru si cam astea ar fi problemele. Calea Caransebesului- Pasajul Intim- Calea Timisoarei poate prelua traficul greu existent spre Caransebes si Timisoara- Vama Moravita, deoarece nu afecteaza fluenta traficului din Govandari si spre centru civic. Prioritatea autoritatilor locale este de a gasi investitori si de a crea locuri de munca, iar traficul greu este uneori inexistent in comparatie cu alte municipii care chiar au nevoie de centuri.

Comments are closed.