Lupta cu contrabandiștii de tutun continuă în Caraș Severin, alte percheziții domiciliare

perchezitiiPoliţişti de la Serviciul de Investigare a Fraudelor şi Serviciul pentru Acţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin, precum şi lucrători de la Poliţia Municipiului Caransebeş – Biroul de Investigare a Fraudelor, Biroul de Investigaţii Criminale şi Biroul de Ordine Publică – au efectuat un număr de 6 percheziţii domiciliare, la un număr de 8 persoane, pe raza municipiului Caransebeş şi comunei Topleţ.

A fost ridicată în vederea confiscării cantitatea de 58.360 ţigarete (de diferite mărci) nemarcate ori cu timbrul de Ucraina. De asemenea, au fost ridicate în vederea confiscării suma de 5.821 lei şi 790 euro, precum şi numeroase înscrisuri. Prejudiciul creat la bugetul consolidat al statului depăşeşte suma de 50.000 lei.

Patru persoane vor fi prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Caransebeş cu propunere a instituire a măsurii de a nu părăsi localitatea.

Faţă de cele 8 persoane se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de contrabandă şi deţinere în afara antrepozitului fiscal a produselor accizabile supuse marcării, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător peste limita a 10.000 ţigarete.

Comentarii

comentarii