Administrația locală reșițeană este pregătită de iarnă și nu are nevoie deocamdată de încă un viceprimar

Primarul Mihai Stepanescu are certitudinea că iarna nu va lua prin surprindere administrația publică din Reșița și nu vor exista probleme majore nici în acest an.

Iarna și-a intrat în drepturi având în vedere temperaturile scăzute de afară. Se anunță chiar și precipitații, deși încă nu sub formă de ninsori, acestea pot lua însă autoritățile prin surprindere.

Primarul Reșiței, Mihai Stepanescu, susține că administrația locală este pregătită de iarnă din toate punctele de vedere.

”Sigur noi suntem pregătiți atât din punct de vedere a procurării materialelor necesare, toate utilajele sunt pregătite, sunt în stare de funcționare. Avem grafice de intervenție cu responsabilitătți pentru fiecare sector și asta o facem 24 de ore din 24”, a susținut primarul Stepanescu.

De altfel, edilul a mai susținut că și în anii anteriori s-a intervenit eficient pe timpul iernii și nu au fost probleme majore.

Referitor la alegerea sau nu a încă un viceprimar, edilul Mihai Stepanescu spune că ,,Mă mir că nu trebuie să avem 21 de viceprimari”, după ce a fost întrebat dacă va fi numit al doilea viceprimar în Consiliul Local Reșița.

Între cele două tururi de alegeri prezidențiale, PSD și PPDD au încheiat un protocol de colaborare în vederea sprijinirii lui Victor Ponta în cursa pentru fotoliul de la Cotroceni. La momentul semnării protocolului la nivel județean, președintele PSD Caraș-Severin, Ion Mocioalcă, a declarat că după alegeri Consiliul Local Reșița va avea un al doilea viceprimar, în persoana lui Lucian Voina, consilier local din partea PPDD. Astăzi a avut loc prima ședință a Consiliului Local de după alegeri, și nici urmă de numire în funcție. La finalul ședinței, edilul-șef a declarat că acest lucru nu constituie o prioritate pentru Reșița.

Comentarii

comentarii

One thought on “Administrația locală reșițeană este pregătită de iarnă și nu are nevoie deocamdată de încă un viceprimar

  1. Da , da un foarte bun gospodar. E buna asta. Un taran prost ca asta nu a avut Resita niciodata. Chiar si Spataru a fost mult mai bun decat el( daca se poate asa ceva). Asta e un idiot care a castigat cu valul usl altfel nu mai pupa el primaria. Eu chiar nu pot sa inteleg, el nu locuieste in orasul asta? El nu inhaleaza acalasi praf ca si noi? El nu vede ca strazile sunt rascolite de cateva luni si nu catadicseste nimeni sa le asfalteze? Parca s-a dat un ultimatum firmelor acum aproape  o luna. A ramas ca in tren. Deh era campanie atunci!  Ne abureste acum cu pregatirile de iarna. Dar lumea nu uita si probabil ca vom alege in 2016 un adevarat gospodar nu un taran prost care nu stie nimic altceva decat imaginea si buzunarul  lui!

Comments are closed.