Cărășeni sunt conștiincioși în privința ridicării cardurilor de sănătate

Cărășenii a căror carduri nu au fost aduse de către poștași, au început să vină la sediul Casei Județene de Asigurări de Sănătate să le ridice.

Din cele 210 mii de carduri pe care Imprimeria Națională le-a tipărit și le-a transmis pentru distribuire județului Caraș-Severin prin CN Poșta Română, un număr de 20.008 carduri au fost returnate de către cei de la poștă Casei Județene de Asigurări de Sănătate, din care 16.800 sunt carduri pe care asigurații din județ urmează să le ridice în perioada următoare de la sediul instituției. Pentru a putea ridica aceste carduri asiguratul se prezintă doar cu buletinul de identitate la sediul CJAS, de luni până vineri.

Toate cadrurile se află la sediul instituției și sunt eliberate de către personalul de aici, pe loc, fără ca asiguartul să aștepte. În primele 2 zile în care s-a început distribuirea de către CJAS peste 200 de carduri.

Cei a căror carduri nu se regăsesc aici vor fi nevoiți să vină la sediul instituției după data de 1 februarie, cu buletinul și cu dovada că sunt asigurați și vor depune o cerere pentru a beneficia de cardul de sănătate, a precizat pentru Infocs, Mirela Zeman, directorul de relaţii contractuale al Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate Caraş-Severin

Comentarii

comentarii