Unii își fac de cap pe drumurile publice din zona de frontieră, dar…

Infracţiuni la regimul circulaţiei constatate de poliţiştii de frontieră. În ultimele 48 de ore poliţiştii de frontieră de pe raza judeţului Caraş-Severin au depistat în trafic 4 cetăţeni români care conduceau pe drumurile publice autoturisme neânmatriculate, sau cu asigurarea obligatorie tip RCA falsificată.

* În data de 18.01.2015 orele 14.00, un echipaj al poliţiştilor de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Berzasca a oprit pentru control pe DN.57 un autoturism marca „Volkswagen Passat” cu numere de înmatriculare provizorii, condus de către P.M. în vârstă de 68 de ani cu domiciliul pe raza jud. Caraş-Severin. În urma verificărilor efectuate poliţiştii de frontieră au constatat că numerele de înmatriculare provizorii erau expirate.

* Cateva ore mai târziu, poliţiştii de frontieră din cadrul aceluiaşi sector au depistat pe aceeaşi rută Oraviţa – Moldova-Veche, pe cetatceanul roman M.V. în vârstă de 47 de ani care conducea un autoturism marca „Opel Zafira”, ale cărui numere de înmatriculare provizorii erau expirate începând cu data de 15.01.2015.

* Al treilea caz asemanator (de autoturism cu numere de înmatriculare provizorii expirate) a fost depistat de poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Berzasca în data de 16.01.2015 când pe ruta Oraviţa Moldova-Veche a fost depistat cetăţeanul român B.T., în vârstă de 45 de ani la volanul unui autoturism marca „Ford Focus”.

Pe numele celor trei cetăţeni români poliţiştii de frontieră au întocmit actele premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiuni de conducere pe drumurile publice a unui autoturism neânmatriculat.

Comentarii

comentarii