Primăria Reșița îl somează pe Rufă să-și plătească datoriile și să fie corect

SE pare că olteanu Rufă vrea să-și facă de cap la Reșița, făcând după cum îl taie capul. Acționarul majoritar al clubului reșițean de fotbal, bagă clubul în datorii, ignoră pe toată lumea și nu nerespectâ nici măcar obligațiile contractuale.

,,Având în vedere situaţia neplăcută, creată la meciul de fotbal din data de 21 martie 2015, când preţul biletului a fost majorat peste noapte de la cinci, la zece lei, asta la iniţiativa acţionarului majoritar, Cătălin Rufă, fără acordul Primăriei Municipiului Reşiţa, precizăm că administraţia publică locală s-a sesizat, fiind foarte nemulţumită de acest inconvenient” se spune într-un comunicat al Primăriei Reșița.

,,Ca urmare, la primul meci disputat pe teren propriu de echipa de fotbal CS Metalul Reşiţa, în play- off, Primăria Reşiţa îi solicită domnului Cătălin Rufă, ca intrarea să fie liberă. Totodată, menţionăm că Primăria Municipiului Reşiţa i-a transmis o nouă somaţie domnului Cătălin Rufă prin care îi aduce la cunoştinţă obligaţiile care îi revin în calitate de acţionar majoritar al clubului CS Metalul Reşiţa, acelea de a achita toate datoriile inclusiv cele către furnizorii de servicii și utilități, până în data de 12 aprilie 2015” se mai spune în același comunicat.

Comentarii

comentarii