VIDEO Cichi Cean de Govândar – a făcut praf geamurile de la scara unui bloc din Govândar

Un tânăr de aproximativ 20 de ani, aburit și afumat bine de aburii alcoolului, dar se pare că și de alte fumuri, și-a revărsat furia pe geamurile unei scări de bloc din cartierul Govândar din Reșița.
În jurul orei 3 și jumătate dimineața, locuitorii Blocului 1 de pe Bulevardul Republicii din Reșița, au fost treziți de urlete ce se aud doar în luptele kung fu și zgomot de geamuri sparte.

[youtube id=”ZE0PQoaQzNA”]

Oamenii au ieșit pe la geamuri, alții mai curajoși – au coborât în scara blocului unde au dat cu ochii de un tânăr nervos nevoie mare și pus pe spart geamuri. După ce a făcut țăndări geamurile de la scară, tânărul care se credea cel puțin Cichi Cean, a tăbărât cu picioarele și pumnii și pe o motoscuter parcat în fața blocului. Ăsteia i-a făcut praf oglinzile și instalația de semnalizare după care l-a trântit la pământ.

Între timp, la fața locului a sosit un echipaj al Poliției Locale Reșița care l-a luat pe sus pe Cichi Cian de Govândari și l-au dus la Secția de poliție. Culmea este că dintr-o dată, când a dat cu ochii de oamenii legii, leul ce fusese până atunci, s-a transformat brusc într-un miel care cu voce miorlăită, cerea iertare polițiștilor.

Ba mai mult, el s-a angajat să repare și motoscuterul și să înlocuiască geamurile sparte. Numai că, toate smiorcăielile și angajamentele lui precum că va fi un băiat cuminte de acum înainte, nu au avut nici un efect asupra oamenilor legii. Polițiștii locali, l-au sancționat de individ după care, l-au predat colegilor de la IJP care, au început cercetările.

Comentarii

comentarii