VIDEO EXCLUSIV Tragedie la Bocșa Vasiova – o fetiță a fost lovită de tren

Caz incredibil la Bocșa în stația de tren din gara Vasiova. O fetiță de 4 ani a fost lovită de scara unui automotor ce circulă pe ruta Reșița – Timișoara.
Se pare că micuța se afla în apropierea căii ferate împreună cu bunica și un frățior și mergeau spre casă. În locul respectiv se află o trecere peste linia ferată – fără barieră. Casele sunt așezate de o parte și de alta a căii ferate. În momentul în care mecanicul locomotivei a sunat și a ambalat motorul, fetița s-a speriat și s-a tras din mâna bunicii apropiindu-se de linia ferată – moment în care a fost acroșată de scara primului vagon. Fata a leșinat pe loc din cauza loviturii și a intrat în comă.
https://youtu.be/XG5dyjzvTXQ
Norocul micuței a fost în două femei care i-au acordat primul ajutor și au resuscitat-o – timp în care a sosit o ambulanță care a transportat-o la Spitalul Județean de Urgență din Reșița tot în stare de comă.

Fata este în stare de comă în continuare, a fost stabilizată, pregătită conform procedurilor medicale și trimisă la Spitalul de Copii din Timișoara fiindcă Reșița nu are secție de traumatologie pentru copii.

Poliția a deschis o anchetă pentru a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul. De asemenea, inspectorii de la Protecția Copilului au plecat la Bocșa pentru a cerceta cazul.

Comentarii

comentarii