A avut zile – Copil lovit de mașină pe DN6 VIDEO

Accident în comuna Sacu! Un copil de 11 ani a ajuns de urgență la Spitalul Municipal de Urgență din Caransebeș după ce a trecut în fugă și prin loc nepermis, Drumul Național 6 – European 70.

Din primele informații, copilul fusese în vizită la un prieten și când a plecat spre casă, a traversat în fugă drumul european, imediat după ce prin fața lui au trecut un autocamion și un autoturism. Din celălalt sens de mers, dinspre Caransebeș spre Lugoj, circula un microbuz cu o remorcă, Băiatul nu s-a asigurat corespunzător, nu l-a observat la timp, și a fost acroșat de microbuz.
Norocul copilului a fost că a fost lovit doar cu oglinda autovehiculului. El a căzut pe carosabil, s-a ridicat și a fugit în marginea drumului Accidentul a avut loc la ieșirea din comună cărășană Sacu, spre Lugoj. Șoferul microbuzului a oprit la o distanță de vreo 50 de m de locul accidentului și a plecat să caute copilul care între timp fugise înapoi la domiciliul prietenului său.

La fața locului au sosit polițiștii de la Serviciul Rutier care au făcut cercetările de rigoare și au întocmit un dosar de cercetare penală pentru vătămare din culpă. Vecinii spun că băiatul nu este la primul lui accident de acest fel. În urmă cu câțiva ani, copilul a fost acroșat într-o situație similară, de un autocamion, tot pe când trecea drumul în fugă.
Copilul a fost transportat la Spitalul Municipal din Caransebeș unde va rămâne sub supraveghere medicală timp de 48 de ore.

Comentarii

comentarii

One thought on “A avut zile – Copil lovit de mașină pe DN6 VIDEO

Comments are closed.