A doua ediție a Festivalului Project X – Bigăr Waterfall s-a încheiat la Cascada Bigăr VIDEO

Tinerii de pe Valea Almajului sunt iniţiatorii unui eveniment care este unul constant în fiecare an: Project X – Bigăr Waterfall. Prima ediție s-a desfășurat în 2019. În 2020, datorită pandemie de coronavirus nu s-a ținut. Anul acesta s-a organizat pe data de 20 august. Evenimentul s-a desfășurat pe platoul de lângă Cascadă Bigăr şi a adus în fața amatori de petreceri pe ritmuri tehno din toată Valea Almăjului, dar și din alte colțuri ale țării.

 Petrecerea pe ritmuri electronice a început la ora 23, iar tinerii au primit sprijin din partea primăriei din comună Bozovici, primărie care s-a ocupat de obținerea autorizației și de scenă. Scopul organizării este promovarea obiectivelor turistice din zona Cascadei Bigăr. În ciuda faptului că s-a prăbușit Cascada Bigăr, încă se bucură de multă popularitate. Turiști de pretutindeni încă vin să viziteze cascadă, interesul pentru zonă a mai scăzut puțin, dar încă se află în topul celor mai vizitate locuri din Banatul de munte. Cascada Bigăr este în continuare un brend al turismului din România. 

Toți participanții s-au bucurat de o noapte cu ritmuri electronice, de multă bere și preparate tradiționale oferite de Restaurantul Bigăr . Pentru ca evenimentul să se desfășoare fără incidente, la Bigăr au fost prezente mai multe echipaje de la poliție și un echipaj de la jandarmerie.
Tinerii care au fost cu inițiativa organizării unui astfel de eveniment în zona Bigăr, au stabilit că festivalul se aibă loc în fiecare an în luna august. În această noapte pe platoul de la Bigăr sunt așteptați 400 – 500 de tineri care vor dansa pe muzică tehno.

Un reportaj de Adi Neagu

Comentarii

comentarii

One thought on “A doua ediție a Festivalului Project X – Bigăr Waterfall s-a încheiat la Cascada Bigăr VIDEO

Comments are closed.