A facut praf 3 masini la Otelu Rosu VIDEO

A facut praf 3 masini la Otelu Rosu. Un accident de circulaţie ce se putea transforma într-o tragedie, a avut loc la Oţelu Roşu. În urma unui impact deosebit de violent, două autoturisme au fost distruse – cu daună totală.
Pe raza oraşului Oţelu Roşu, la un moment dat, şoferul unui microbuz cu numere de Hunedoara care tracta o remorcă, a pierdut controlul volanului şi a luat la rând două autoturisme parcate regulamentar pe marginea drumului naţional 58. Impactul a fost aşa de violent încât microbuzul a zburat pe trotuar, cu tot cu remorcă.

Cele două autoturisme au fost avariate aşa de rău încât acum mai sunt bune de fier vechi şi piese de schimb. Din fericire, nimeni nu a fost rănit. Norocul a făcut ca în acel moment, pe trotuar să nu treacă nimeni.

A facut praf 3 masini la Otelu Rosu. Poliţiştii au deschis un dosar de cercetare pentru daune. Şoferul spune că s-a speriat de un alt autoturism ce venea din sens contrat şi părea că a intrat pe banda lui de mers. Alţi martori spun că de fapt acesta ar fi adormit la volan din cauza oboselii. Şoferul nu a consumat băuturi alcoolice.

Comentarii

comentarii